Truth. It’s more important now than ever. The New York Times trekt ten strijde tegen de alternative facts van President Trump.

Contagency_truth_nyt_new_york_times_droga5_campaign_cover

The New York Times kan het niet langer aan : President Donald J. Trump verwijt de NYT -en andere traditionele, redelijk objecieve Amerikaanse pers zoals CNN en Time Magazine- leugenaars te zijn en “fake news” te brengen om President Trump te ondermijnen. Dit terwijl elk weldenkend mens weet dat als er één partij is die zich bezondigt aan “alternative facts”, dat het dan wel de Trump Administration is met een opvallende rol voor de woordvoerder van het Witte Huis, Sean Spicer. The truth is hard!

Droga5, in 2016 door Adweek nog uitgeroepen tot Agency of the Year, creëerde voor The New York Times een heel minimalistische maar daardoor geniale straight forward campagne, “Truth. It’s now more important than ever“. De campagne bestaat uit o.a. billboards, print ads en onderstaande TV commercial die tijdens de komende Oscars zal worden uitgezonden. Nice work!

Lees meer op http://www.adweek.com/creativity/the-new-york-times-joins-the-debate-about-the-truth-in-minimalist-ads-from-droga5/

 

Contagency_truth_nyt_new_york_times_droga5_campaign_print

Posted on 25/02/2017 in Ad Campaign, Journalism

Share the Story

About the Author

💥 ᴍᴀᴋᴇ ɪᴛ ᴄᴏᴜɴᴛ 💥 Inspiration Source & Driving Force @ CONTAGENCY Creators of Contagious Communication 💥 Marketing Strategist in Luxury Lifestyle Retail & Automotive

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top